Life coaching, teadliku elu laager Haanjamaal

10.-12. augustil 2018 toimub juba teist korda Haanjamaal, Irvese puhkemajas intensiivne life coachingut, teadliku elu ja enesearengut hõlmav laager, mida viivad läbi Maris (Marissa) Saar ja Siim Sildoja.

Laagris läbib igaüks sügavama praktika enda sees, kogu maaliline loodus, tugev maandus ja sügavad praktikad aitavad igalühel seest ülesse leida just seda juurt, mida inimene tegelikult on ise otsinud – just seda, mis teeks elu veelgi rohkem selleks „õigeks”. Tõsi on see, et igaüks meist otsib midagi, aga on aeg seda leida sügavalt enda seest. Laagrisse on oodatud ka eelnevates laagrites osalejad – iga praktika ja ka loengu osa on alati omanäoline ja kunagi pole täpselt sama.

Hommikuid alustame virgutusvõimlemisega, seejärel teeme päevas mitu loengut millele järgneb praktika igaühe poolt kaasa võetud joogamattidel. Kohalikust toorainest hommiku-, lõuna- ja õhtusöögid ja ööbimine ning meie poolt antavad materjalid on hinna sees. Soovi korral on võimalik samast kohast tulijatel koonduda ka ühtedesse autodesse.

Asukoht: Irvese Puhketalu
Hinna sees: kõik söögikorrad, majutus, praktikad, materjalid
Kaasa võtta: joogamatt või lamamisalus, mugavad riided, saunarätikud on kohapeal olemas
Laager on: alkoholivaba, ka taimetoitlastele sobilik
Hind: 308 €

Ole toimuvaga Facebooki vahendusel kursis!
Registreeri end: info@toelinemina.ee

1.päev saabumine kella 15 ajal
Teemad:
Kes on mina ise siin maailmas, mida ma endas hindan, kuidas iseend usaldada, mis on mõistus ja miks me iseendas pidevalt kahtleme, kuidas end tavarutiinist ja harjumustest lahti teha.

Saabumispäeval teeme hüppe iseenda sisse aga selleks, et see eriti tõhus oleks, tuleb mõistus eest ära lükata ja sisetunnet rohkem kuulata, selle jaoks on meil välja mõeldud erinevad praktikad ja ka loenguosad.

2. päev
Teemad:
Elu elamine kirega ja motivatsiooniga, mida mina oma elult soovin, lapsepõlve kogemuste ja mustrite ümber häälestamine, oma rõõmu käivitamine, seksuaalkeskuste avamine (praktika toimub riietes ning meditatiivses olekus üksinda – ei pea kartma alastust).

Teisel päeval sukeldume enda sisse sügavale. Väga paljud meist kannavad minevikusündmusi endaga kaasas – aga miks? Tegelikkuses võiks ja saaks elada siin ja praegu, täpselt nii nagu sa ise soovid, keskenduda oma rõõmule aga samas mitte põgeneda. Kuidas seda kõike teha? Ja kui tuleb ülesse mõni käitumismuster või elusündmus mis justkui kordub, siis kuidas end sellest lahti murda?

3. päev
Mina ja minu elujõud, mida ma elus soovin ja kuidas saan seda rakendada

Viimasel päeval läheme kõrgemale sagedustesse, südamega tunnetamisse, justkui õhku. Leiame vastused sellele, mis on üldse see, mis ma oma elus teha saan ja soovin ja kuidas seda teha – kuidas oma elu ise luua, maksimaalselt.
Lahkumine 15-16 ajal

Arvamused

arvamust

Comments are closed.