Haanja Vallavalitsus tänab kaunite kodude omanikke

Ööbiku talu

Septembri teisel ja kolmandal nädalal viivad vallavalitsuse esindajad tänukirjad ja mastivimplid kaunite Haanja valla kodude omanikele.

Juba mitmendat aastat ootame kevaditi kanditaatide esitamist “Kauni Kodu” konkursile. Kodude ja majapidamiste tunnustamisel oleme võtnud eesmärgiks tunnustada eelkõige neid, kes on korras hoidnud või ellu äratanud põliseid talukohti. Vanade talukohtade hooldamine ja korrastamine on suur  ja vaevarikas töö.

Sellel aastal pälvivad tunnustuse Evelin ja Toomas Meldre Meldre talu Simula külas, Elle ja Aare Sinisalu Ööbiku talu Uue-Saaluse külas, Hele ja Hans Sariku Lilleoja talu Lillimõisa külas ning Ruusmäe külas Järvemäe talu vanaperenaine Õilme Uba. Suur tänu ka Tiina ja Mart Ubale!

Pilte Haanja valla tunnustatud kaunitest kodudest näeb valla fotogaleriis.

Ka järgmisel kevadel ootame teateid Haanja valla kaunitest kodudest.

Märgakem ja tunnustagem üksteist!

Arvamused

arvamust

Comments are closed.