Teade Ruusmäe küla vee- ja kanalisatsioonisüsteemide rekostrueerimistöödest

Selleks, et oluliselt parandada tarbijate veevarustust, viib Haanja Vallavalitsus käesoleva aasta suvel läbi Ruusmäe küla vee- ja kanalisatsioonisüsteemide rekonstrueerimistööd. Töid toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus veeprogrammi kaudu. Peatöövõtja on OÜ Sanbruno ning tööd kestavad alates käesoleva aasta maist kuni novembrini.

Suuremamahulised kaevetööd toimuvad eeldatavasti suvekuudel. Kaevetööde käigus muudetakse liikluskorraldust ja võib toimuda lühemaajalisi veekatkestusi. Loodame elanike mõistvale suhtumisele ning palume jälgida ajutisi märgistusi ja ehitustööliste juhiseid. Lapsevanematel mitte lubada lapsi lahtistesse kaevikutesse ja kuhjatud pinnasele.

Haanja vallavalitsus ning peatöövõtja OÜ Sanbruno vabandavad võimalike ebameeldivuste pärast.

Lisainfo telefonil: 786 0405 või 517 7101,Uno Kangro, abivallavanem.

Arvamused

arvamust

Comments are closed.